HNI og Zegeba arrangerer seminar om «hverdagsdigitalisering» 25. mars

Seminar for Haram Næring og Innovasjonsforum

 

Velkommen til Brattvåg Fjordhotell den 25 mars kl. 09-13.

 

Vi inviterer til en spennende og inspirerende dag der målet er å identifisere tidstyver i de arbeidsprosesser der dokumentasjon og registrering av data fra ansatte er sentralt. Vi ser på hvordan en effektivt kan omforme papir- og filbasert dokumentasjonsarbeid til digitalt format for å oppnå registrering av strukturerte data som kan brukes operasjonelt umiddelbart til rapportering og analyseformål.

 

Zegeba jobber med digitalisering sammen med bedrifter fra ulike bransjer og teknologien er bygget på erfaring fra Forsknings- og Utviklingsprosjekter ved Universitetet i Bergen fra 2001. Fokuset har hele tiden vært på smart datafangst, og det å kunne støtte arbeidsprosesser med verktøy og knowhow i forhold til hvordan dette skal fungere optimalt i praksis.

25. mars 09-13

Brattvåg Fjordhotell

Pri 330 kr/pers

HNI medlemmer gratis

PROGRAM

08.30  Registrering og kaffe

 

09.00 – 10.00 Intro til konseptet «Hverdagsdigitalisering».

Gjennomgang av fremgangsmåte for å avdekke behov og se hvilke gevinster en kan oppnå ved å innføre endringer knyttet til digitalisering og effektivisering av registrering av data, arbeidsflyt og bedre samhandling.

 

10.15 – 12.00

 Presentasjon av caser fra utvalgte bedrifter. Hvilke endringer og resultater er oppnådd ved å jobbe kontinuerlig med digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser, og hvordan prosessen har vært. Presentasjon v/ blant andre:

Arve Toven Team lead Maintenance Planning & Contract Management hos Rolls-Royce

 

12.00 – 13.00 Lunsj og mingling

For eit konkurransedyktig næringsliv og eit attraktivt lokalsamfunn. 

Skjelt-Ole Bakken 9, 6270 Brattvåg

99424139 - Epost 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle